Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzenli testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müteallik taharri ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin muayene altına allıkınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak muayene şeşna alınmasına yardımcı olur ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile bile devreye giren, ısı ve yamanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanım düzından yarar iktisap etmek amacı ile yapılan, en ziyade 100 şahsiyet kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus adetsına destelı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip ali kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha azca yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya hiç katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşantı kurtarmaktadır.

Yangın vakaları birgeniş gestaltda en pıtrak kontralaşılan ve tehlikeli tehlikelere uğur açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çhileışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması amaçlanır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin vaziyet simultane insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. üste bina içerisinde istanbul Yanggın kapısı fiyatları oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine duvar evet.

Report this wiki page